Glemt dit kodeord?

Indtast den email du logger ind med herunder for at modtage ny adgangskode på din email

  

Webshop i Web-side!

Webshop til en brøkdel af prisen!

Med Web-side's webshop system kan du få din egen webshop og sælge varer online nemt, enkelt og billigt!

Vi har fået designet en super flot og professionel webshop skabelon, som du kan få glæde af til så lidt som 49 kroner om måneden udover abonnementet på hjemmesiden.

Selvom prisen er lav, er kvaliteten meget meget høj, og vi har tænkt på alt.

Modtag kreditkort

Webshop løsningen er integreret med Paypal som betalingsløsning, hvilket betyder at du let og hurtigt kan komme i gang med at modtage betalinger fra dine kunder med kreditkort. Der er ingen opstartsgebyrer på en Paypal konto. Ej heller er der faste månedlige abonnementer hos Paypal. Du betaler blot et mindre transaktionsbeløb på et par procent per salg samt ca. 2-3 kr. per transaktion. Dermed slipper du for store etableringsomkostninger som det koster med mange danske udbydere af kreditkort indløsning.

Super fleksibel produktpræsentation

Måden hvorpå du præsenterer dine produkter er super fleksibel, og du er i stand til at lægge så mange billeder ind af hvert produkt du ønsker, og du kan endog også lægge Youtube videoer ind under hvert produkt hvis du vil vise videoer af produkterne.

Konverteringsoptimeret

Webshop siden er udtænkt med konvertering i hovedet. Købsknappernes farve og opsætning af produktsiderne er testet og gennemtænkt og har vist en god konvertering.

Spor dine salg fuldstændigt!

Webshop modulet giver dig, som et af de få i Danmark, mulighed for at spore dine salg og konverteringer fuldstændig. Det unikke er at vi efter betaling på Paypal sørger for at dine kunder skal afslutte købet på din hjemmeside - dette gør at du kan sende dem hen til en individuel takkeside og her placere et lille stykke konverteringskode, så du kan spore dine salg fra Google Adwords og andre kilder. Samtidig kan du naturligvis også spore besøgende på din side med Google Analytics helt gratis.

Minimal opsætning nødvendig

Vores løsning er lige til at gå til. Systemet er opsat til automatisk at sende færdiglavede ordrebekræftelser og faktura ud til dine kunder - der er ingen særlig opsætning nødvendig, det er lige til at komme i gang med.

Overfør salg direkte til bogføringsprogrammet

Benytter du Web-Regnskab kan du få regnskabsprogrammet fuldt integreret i løsningen og med et enkelt klik overføre dine salg direkte ind i regnskabsprogrammet og dermed spare tid og penge på at bogføre dine webshop salg! Super smart!

Prøv helt gratis!

Prøv webshop modulet helt gratis - opret en prøveversion af Web-side og skriv til os på [email protected] eller ring på 69 14 72 07 og bed os lægge webshop systemet på, så kan du teste det:-) Vi står klar til at hjælpe dig i gang hvis du har nogle spørgsmål.

Se også demo videoen af webshop systemet her